IC-meter er et produkt som er utviklet for å måle inneklima i flere typer bygg. Se figuren under.

IC-meter-ny IC-meter måler, analyserer og visualiserer det faktiske inneklima hvor det foreligger problemer eller klager. Produktet egner seg for alle som ønsker en dokumentasjon av inneklima, og egner seg spesielt i lokaler hvor det er mange mennesker tilstede, som for eksempel skoler, barnehager, møtelokaler og kontorer. IC-meter er også beregnet på helsesektorens særlige behov, samt selvfølgelig for å dokumentere inneklimaet i boliger, hvor vi oppholder oss mest.

Skagerak ITB utfører tredjeparts kontroll av inneklima, som inneholder:

  • CO2
  • Temperatur
  • Fuktighet
  • Støy
  • Luftskifte
  • Vi vil utføre brukerundersøkelse av opplevd inneklima.

Som dokumentasjon leveres en vitenskapelig rapport av det faktiske inneklima, samt en rapport av det opplevde inneklima (Ørebromodellen). Rapportene inneholder en vurdering av målte og opplevde målinger, og består også av forslag til tiltak.

Inneklima Meter (IC-Meter) tiltak, visualiserer og analyser inneklima i et rom eller en bygning. Konseptet består av en datamåleenhet, en server og nettsted med APP klient for mobile enheter (IOS / Android). Måleren enheten gir nøyaktig informasjon om temperatur, fuktighet og – som en ny funksjon på forbrukermarkedet – den måler nivået av CO2.

Målinger opp til serveren hvert 5. minutt, via kundens egen WiFi / Internett. Samtidig, henter serveren automatisk lokale værmeldinger, energimålinger, etc. fra offentlige og kommersielle leverandører ‘servere.

IC-Meter er en generisk og globalt fokusert produkt, basert på fakta:

  • De termodynamiske lover er universelt gyldig,
  • Værvarsel data er mye standardisert globalt, og
  • Internett er den foretrukne kommunikasjonsplattform av verdens befolkning

IC-Meter analyser inneklima og innendørs energiforhold ved bruk av kvalitetssensorer og avanserte algoritmer – uten behov for konsulenter og heller ikke for spørreskjemaer. IC-Meter henter automatisk lokale værmeldinger for ethvert sted på jorden. Ved å sammenligne klimaet inne i et rom med den lokale værmeldingen IC-Meter leverer nøkkelverdier for luftsirkulasjon, minutter per dag med full ventilasjon, daglig produksjon av vanndamp, samt for funksjonen «Noen hjemme akkurat nå»?

 

 

IC-meterIfo IC-meterIfoGraf